Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Afvallen met hulp van Hypnose

Er zijn 3 verschillende programma's:

Hypno Weight Loss

Afvallen met hypnose zonder te diëten

Meer informatie

Hypno-Gastric Bypass

Programma om porties te verkleinen en gezonde keuzes te maken

Meer informatie

Hypno-Fasting

Programma om het vasten gemakkelijker te maken met een gezonde levensstijl.

Meer informatie

Hypno-Gastric Bypass


De Hypno-Gastric Bypass is een innovatief en wetenschappelijk ondersteund programma die veelvuldig al zo vaak zijn diensten bewezen heeft, waarmee je op een gezonde en verantwoorde manier overtollige kilo’s kunt afvallen door middel van hypnose om je sneller een voldaan gevoel te geven door veel kleinere hoeveelheden te eten. Het geeft een blijvende oplossing die uw gewichtsproblemen ook op lange termijn helpt oplossen, en daarna zorgt dat uw gewichtsproblemen weg blijven.

Daarnaast verandert het de manier waarop je over eten dénkt. Het programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten. 

Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewuste een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband zonder de nadelen ervan. De hypnotherapie overtuigt jouw hersenen dat jouw mini-maagje, nadat je een kleine hoeveelheid hebt gegeten, bomvol is, en een verzadigd gevoel hebt zodat je geen zin hebt om nog meer te eten en je onmiddellijk stopt met eten. Dat verzadigd gevoel blijft tot je volgende maaltijd zodat je nooit honger hebt en ook geen zin hebt om tussendoortjes te knabbelen.

Met dit programma moet je zeker niet diëten! We weten uit ervaring en onderzoeken dat diëten meestal alleen op korte termijn werken. 

Doordat het geen dieet is, voel je je niet slecht, slap, boos of hongerig. 

Daarnaast leren we je om te genieten van minder eten. We gebruiken hiervoor onder andere de audio mp3 sessie die je tijdens het doorlopen van het programma (minimum 1 maand) dagelijks beluisterd (12 tal minuten), en nadien best 1 maal per week. 

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies - zonder dieet en zonder ontberingen!


Waarom kiezen voor de Hypno-Gastric Bypass?

De reden waarom je overeet, wordt door een gewone maagoperatie niet opgelost. Er worden geen problemen aangepakt, enkel de symptomen worden verholpen (overtollig gewicht). 

Met hypnose kijken we verder. Dankzij ons innovatieve programma's veranderen we de manier waarop je over eten denkt. De meeste eetgewoontes zijn diep in het onderbewuste geworteld, en daarom is diëten zo moeilijk. 

Met een virtuele maagband wordt jouw onderbewuste aangesproken om nieuwe gewoontes aan te nemen, en die ook vol te houden, zodat je makkelijk een nieuw eetpatroon kan vormen. We gaan voor een optimalisatie van gedrag en gedragsveranderingen, daar worden alle punten van gewichtsverlies voor aangehaald: portie controle, beweging, water drinken, maar ook de link met je emoties. 

Je zal bewust eten en in staat zijn te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het resultaat is een trapsgewijs en consistent gewichtsverlies – zonder dieet. Integendeel, het is allesbehalve een dieet! Je hoeft geen punten te tellen of medicatie te nemen, en je kan nog steeds alles eten wat je lekker vindt. 


Wat zijn de voordelen van het programma?

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!

 • Geen narcose
 • Geen littekens 
 • Geen herstelperiode 
 • Geen nevenwerkingen
 • De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets "blijft hangen" 
 • Je hebt geen vitaminen tekort
 • Geen verblijf in het ziekenhuis 
 • Je slankt nog beter af omdat...
 • de oorzaak wordt aangepakt van je probleem waarom je in eerste instantie gewicht bent aangekomen.
 • de oorzaak wordt aangepakt waarom je altijd naar eten grijpt als je vb. stress hebt, alleen bent, uzelf wilt belonen, ...

Dit programma is zo opgesteld dat je stap voor stap, die nieuwe JIJ wordt, waar je al zo lang van droomt!

Het programma helpt jou om los te komen van oude patronen, anders te gaan denken over voeding, anders te leren eten, stopt met jezelf te saboteren en vrij te worden van onderliggende blokkades om blijvend af te slanken op een gezonde en veilige manier.

Je krijgt een MP3 mee als ondersteuning om elke dag te beluisteren de eerste maand. Op deze manier krijgt jouw onbewuste elke dag opnieuw de opdracht om de nodige veranderingen blijvend door te voeren.


Wat houdt het Hypno-Gastric Bypass programma in?

Het programma bestaat uit acht eenvoudige regels. Als je deze acht regels naleeft, zorgt jouw onderbewustzijn ervoor dat je op een gezonde, veilige en snelle manier jouw streefgewicht bereikt en dat je dan ook rond dat gewicht blijft. 

In elke sessie die je van Melanie ontvangt, krijgt het onderbewustzijn nieuwe opdrachten die vallen binnen deze acht spelregels. Hou jij je aan deze spelregels, dan zorgt het onderbewustzijn gegarandeerd voor een afname van jouw gewicht.

Deze 8 eenvoudige spelregels zijn:

1. eet drie regelmatige kleine en gevarieerde maaltijden per dag

2. eet langzaam en bewust en geniet van elke hap

3. stop met eten zodra je genoeg bent

4. koop en neem multivitaminen

5. luister dagelijks naar de audio hypnose die je krijgt

6. minimum 30 minuten per dag bewegen. Dat kan een wandeling zijn, of het huishouden doen, sporten, wat minder de lift pakken en vaker de trap nemen… Doe vooral iets dat je leuk vindt!

7. koop vooraf een nieuw kledingstuk die past bij jouw streefgewicht (het beeld van jezelf die je wilt bekomen) (tegen ten laatste de 2de sessie dient dit aangeschaft te zijn)

8. drink voldoende water en kies dranken met weinig calorieën  


Hoeveel sessies zijn er nodig?

Welk programma het best voor jou is, hangt af van hoeveel kilo's je wil vermageren en wat je al geprobeerd hebt.

Indien je meer informatie wil, kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen.


Beschik je niet over een moderne telefoon of computer om de audio af te spelen kan je steeds een MP3 aankopen bij Melanie voor 35 euro waarbij de audio hypnoses erop worden geïnstalleerd. Gelieve dit bij het maken van de afspraak te bespreken zodat je het al gebruikers klaar kan mee hebben de eerste sessie.


Hoe verloopt het programma?

Wanneer je gemotiveerd bent om aan het programma te starten neem je contact op met Melanie. Er wordt dan gevraagd om een voorschot te betalen of indien de afspraak online verloopt of heel kort nadien is, het volledig bedrag te betalen en een intakeformulier in te vullen. 

Pas na ontvangst van het voorschot of het volledig bedrag en het intakeformulier worden de sessies ingepland.

1ste sessie: 

Terwijl je je ogen sluit en luistert naar ontspannende muziek op de achtergrond en naar de stem van Melanie, maakt ze contact met je onderbewustzijn en installeert ze via diverse hypnose technieken de Hypno-Gastric Bypass.

Het enige wat jij hoeft te doen is je ogen te sluiten en luisteren naar haar stem en haar instructies op te volgen.

Na de sessie krijg je de audio thuishypnose toegestuurd (via Whats app of via e-mail) die je nadien dagelijks dient te beluisteren. De duurtijd is ongeveer 12 minuten. 

Nadien ga je gewoon naar huis en ben je perfect in staat om alle activiteiten uit te voeren die je gepland had. 

2de sessie: 

(ongeveer 2 weken later) 

Er wordt eerst besproken hoe je eerste sessie verlopen is of je alle dagen naar je audio thuis-zelfhypnose sessie geluisterd hebt, genoeg aan beweging gedaan hebt, ....

Het programma mag zeker niet als moeilijk ervaren worden, maar als vanzelfsprekend en gemakkelijk.

Tegen deze sessie dien je een kledingstuk aangekocht te hebben in de maat die je graag in zou willen passen (dus geen tussenmaat!). Dit kledingstuk zal als extra motivatie factor gebruikt worden en wordt ook in de hypnose sessie verwerkt als extra stimulans.

Er worden onder hypnose versterkende suggesties gegeven die uw eetgewoonten verder veranderen én uw motivatie om te vermageren versterken. Het deel die uw goesting of zin in tussendoortjes geeft wordt hier aangepakt. Indien nodig wordt de Hypno-maagband strakker gezet.

Wanneer je zelfhypnose wilt aanleren, kan dit aansluitend aan deze sessie gedaan worden.

3de en eventueel volgende sessies: 

Deze worden met ongeveer 2 weken tussenin ingepland of wanneer nodig in overleg met de cliënt. 


Wat wordt er van jou verwacht?

 • De nodige motivatie
 • Het is erg handig als je een goeie verbeelding hebt!  Maar is niet noodzakelijk om goeie resultaten te verkrijgen.
 • Bereid zijn om iedere dag ongeveer 15 minuten tijd vrij te maken tijdens de eerste maand om naar de mp3 te luisteren om jezelf te blijven motiveren. Nadien is dit nog maar 1 maal per week.
 • Bereid zijn om iedere dag minimum een half uurtje extra beweging te doen zoals: wandelen, fietsen, dansen, zwemmen, ... 

Indien je al die puntjes in acht neemt dan ligt jouw succes om blijvend gewicht te verliezen in jouw handen.   


Wanneer is dit programma NIET voor jou geschikt?

Ik werk alleen met mensen die het programma volledig aangaan. Deelnemers die gemotiveerd zijn en het echt willen en die mij vertrouwen. Ik zet me meer dan 200 % in om jou te ondersteunen en je te helpen jouw doelen te bereiken, dat verwacht ik van jou ook. Je krijgt ondersteuning en dat klein duwtje in de rug, echter jij zorgt voor het resultaat. Als je geen actieve bijdrage wilt leveren, dan is dit programma niet voor jou geschikt. Jouw actieve deelname is noodzakelijk voor blijvende resultaten.

Indien je meer informatie wenst of een afspraak wenst te maken mag je altijd contact opnemen 0493/02.04.83.

Onze succes formules

Hierbij worden de porties, eet- en leefgewoontes aangepakt.

Gold

€995


Onze meest complete programma

Het meest aangeraden wanneer je veel kilo's wilt afvallen.

7 sessies

Audio hypnose MP3

Active Alert MP3

Persoonlijke hypnose MP3

Selecteren

Silver

€845


Onze meest gevraagde programma

Wanneer bijkomend het sporten/bewegen moeilijker is

5 sessies

Audio hypnose MP3

Active Alert MP3


Selecteren

Brons

€695


Ons beste aanbod

Wanneer diëten vroeger niet gelukt is.

4 sessies

Audio hypnose MP3Selecteren

* Active Alert Hypnosis is een vorm van hypnose waarbij je, in plaats van stil te zitten met je ogen dicht, beweegt, de ogen open als dat nodig is. In de jaren zeventig werd deze techniek uitgebreid onderzocht tijdens een wetenschappelijke studie in Hongarije. We hebben een Active Alert Hypnosis MP3 gemaakt die je tijdens het lopen kunt gebruiken. Zo sla je twee vliegen in één klap: je beweegt en je onderbewustzijn krijgt de nodige suggesties om het afvallen comfortabel te laten verlopen en je streefgewicht sneller en efficiënter te bereiken.

Enkele Getuigenissen Hypno-Gastric Bypass cliënten:

Kijk voor nog meer getuigenissen op onze Facebook pagina

Na plaatse​n van Hypno-gastric bypass 3 weken geleden, reeds 7 kg afgevallen. Beste beslissing ooit.

Y.

Ik ben op 3 weken tijd al 7 kg kwijt. Ik ben super blij en blijf super gemotiveerd!

M.

Ik heb meer energie en meer zin om te bewegen.

J.

Alle voordelen van een echte maagring zonder de nadelen!

0