Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hypnotherapie

Vanaf nu kunnen de sessies online gebeuren via SKYPE,WHATS APP, of MESSENGER. Voor meer info klik hier.

Waar kan je ons vinden?

Woon je in de nabije omgeving van Oostende, Jabbeke, Gistel, Bredene, Middelkerke, Westende, Oostkamp, Roeselare, Knokke, Beernem, Blankenberge, Zuienkerke, Damme, Brugge, De Panne, Adinkerke, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Veurne, Alveringem, Poperinge, Diksmuide, Staden, Dunkerque, Bray-Dunes, Ghyvelde ... kan je terecht in de praktijk te Adinkerke, Alberic Florizoonelaan 7.

Wat is hypnotherapie?

Dankzij een hypnotische trance kan er gemakkelijk contact worden gemaakt met het onderbewustzijn en kan je zo sterker en stabieler in het leven staan en de meeste klachten verhelpen of alleszins zeer sterk verminderen.

Voor welke klachten kan je hypnotherapie gebruiken?

Hypnotherapie werkt omdat je er in gelooft, de hypnotherapeute (Melanie) vertrouwt en een probleem op een onderbewust niveau kan en/of wil aanpakken.

We zijn ons niet altijd bewust van de invloed van ons onderbewustzijn op onze dagelijkse handelingen waardoor het vaak moeilijk is om iets eraan te wijzigen op pure wilskracht.

Het mooiste van het werken met hypnotherapie is dat de oplossing van het probleem altijd door de cliënt zelf wordt gevonden. Melanie geeft een leidraad, waarbinnen de cliënt zijn eigen weg kan vinden.

Hypnotherapie is zowel een op zichzelf staande behandelmethode als een waardevolle ondersteuning voor de traditionele geneeskunde.

Wat is hypnotherapie niet?

Een hypnotherapeut zoals Melanie heeft een gerichte en bredere opleiding om problemen aan te pakken door samen met jou onder hypnose klachten en problemen op te sporen en op te lossen. Hiervoor zijn gemiddeld 1 tot 3 sessies gebruikelijk, afhankelijk van de grootte van de klacht en de duur ervan.

Een hypnotiseur heeft zich meer toegespitst op het opvoeren van hypnose shows. En zal zich hierin meer gaan toespitsen in het aantonen van de kracht van het onderbewustzijn. Tijdens een hypnose show spelen er een aantal zaken een rol. Uit de eerste en laatste groep zal de hypnotiseur enkel die mensen uit de groep van goed hypnotiseerbare nemen en de saboteurs vallen door middel van een aantal testen al direct af.

Wat is hypnose dan wel?

Dagelijks ga je meermaals in een staat van hypnose zonder dat je u daar echt van bewust bent. Hypnose is niet meer dan een moment van aandachtige concentratie. Heb je ooit al eens ervaren dat je een film aan het kijken bent en zo in het verhaal verdiept bent dat je niets meer hoort op de achtergrond en dat je bepaalde gevoelens ervaart zoals droefheid, spanning enz volgens het type film die je kijkt? Ja, proficiat! Dan heb je al hypnose ervaren. Je was wakker, alert, kon nadenken en spreken, maar je was zo geconcentreerd in het filmverhaal dat je u een denkbeeldige gebeurtenis toch waar kon maken en zo gevoelens ervaren. Wel dit is gelijkaardig met wat hypnose is.

In deze video leg ik uit wat hypnose is en wat het niet is. 

Kan een hypnotherapeut mij dingen laten doen die ik niet wil?

Nee, dat is onmogelijk. Een hypnotherapeut kan je alleen ‘dingen laten doen’ die je in het dagelijks leven ook zou doen. Zou je moreel iets verwerpen of normaal gesproken iets beslist nooit doen, dan doe je dat in hypnose ook niet. Belangrijk om te weten is dat de cliënt op ieder moment de controle houdt!

Kan ik gehypnotiseerd worden zonder dat ik het weet?

Bijna iedereen kan onder hypnose gebracht worden. Voorwaarde is dat men in staat is de therapeut te vertrouwen en er geen extreme angst is voor hypnose. Het is namelijk niet mogelijk iemand tegen zijn wil in te hypnotiseren. Sommige mensen zijn heel makkelijk te hypnotiseren en bij anderen verloopt dat moeilijker. De mate waarin iemand hypnotiseerbaar is, is evenredig met de angst die ze hebben. Angst voor hypnose, angst voor wat ze zullen ontdekken of onthullen.

De moeilijkere hypnotiseerbare personen zijn vaak die mensen die problemen hebben met iemand anders te vertrouwen. Daar het vertrouwen in de hypnotherapeut van cruciaal belang is, zal bij gebrek aan vertrouwen de kans op een goede hypnose sterk afnemen.

Kan je garanderen dat ik van mijn probleem volledig verlost ben met hypnose?

Jammer genoeg biedt geen enkele therapie garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele therapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. Voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch zijn.

Ik kan u enkel garanderen dat ik steeds mijn uiterste best doe om u zo goed mogelijk te helpen met de beste technieken die er bestaan. Daarom dat ik steeds bijkomende opleidingen volg zoals Advanced hypnose, hypnotische regressietherapie, virtuele maagband pro, Gespecialiseerde Stoppen met roken programma, masterclass pijnreductie, Dave Elman methode, Jeffrey Steven's protocol, Conversationele hypnose, mentalisme, NLP, Quantum hypnose, enz .

Vele getuigenissen bewijzen dat hypnose helpt en werkt.

Wat ervaar je tijdens een hypnose sessie?

Hypnose wordt door iedereen anders ervaren.

Hypnose voelt meestal als een veilige, rustige, ontspannen toestand waarin men gerust enige tijd kan verblijven omdat het zo aangenaam voelt.

Je bent zeker niet in slaap en ervaar en hoort alles wat er gezegd wordt en bent zelfs in staat om te praten. Je weet nadien perfect wat er gezegd geweest is.

Bij een eerste afspraak geef ik u wat uitleg over wat hypnotherapie is, wat het ook vooral niet is en beantwoord ik al uw vragen, gevolgd door een intake-gesprek. Hierbij bekijken we samen wat uw klachten zijn en hoe ik u verder kan helpen en wat u van hypnose verwacht. Nadien gebeurt de sessie als volgt:

Inductie: hier wordt een staat van hypnose opgewekt.

Verdieping: de hypnose wordt verdiept naar gelang het niveau die nodig is voor

het verwerken van bepaalde klachten

Suggesties: wanneer er een werkbare diepte van trance is bereikt,

worden er suggesties gegeven die samen opgesteld zijn en kunnen

de klachten aangepakt worden.

Post-hypnotische suggesties: suggesties die ook na de sessie van toepassing zijn

Exductie: Je wordt uit hypnose gehaald waarna je je nadien verfrist, helder en

alert voelt en alle activiteiten kan uitvoeren die je verder gepland had.

Je bent ook perfect in staat om met de wagen te rijden.

Nabespreking: wat je allemaal ervaren hebt tijdens de sessie

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat heb?

Dit hangt af van persoon tot persoon en ook van hoe lang het probleem bestaat. Meestal bent u in 1 sessie van uw probleem geholpen*. In uitzonderlijke gevallen kunnen er tot maximum 3 - 4 sessies nodig zijn. Dit wordt in onderling overleg afgesproken. De persoon zelf ervaart de vorderingen en kan zelf bepalen of hij/zij al dan niet nog een bijkomende sessie nodig heeft.

De veranderingen zijn, in bijna alle gevallen, direct en blijvend.

Hoe voel ik me na een sessie?

Na een sessie voel je je verfrist, helder en alert. Je kan alle activiteiten uitvoeren die je verder gepland had. Je bent ook perfect in staat om met de wagen te rijden.

Hoeveel bedraagt een sessie?

Hypnosetherapie is een investering in uw gezondheid en geeft u opnieuw de controle die u verloren had.

Een individuele sessie bedraagt 125 euro.

Wat is zelfhypnose?

In mijn praktijk leer ik mensen geregeld hoe ze zelfhypnose kunnen toepassen. Zelfhypnose helpt om de suggesties tussen de sessies door te versterken om zo het gewenste doel sneller te bereiken.

Stoppen met roken:

U wenst te stoppen met roken en bent echt gemotiveerd. U ondervind nadelen van het roken of u bent het roken meer dan beu? Dan kan hypnosetherapie u met het stoppen helpen en ondersteunen.

Zoals u wellicht weet kunt u met het bedrag die u aan sigaretten besteed een hele mooie reis boeken zonder te spreken over de voordelen die je hebt als je stopt met roken. Die ene sessie die je dan nodig hebt om definitief te stoppen met roken* vervaagt dan in het niets en is de investering in jezelf dan eigenlijk wel goedkoop.

Meer informatie hierover vind je hier.

Tip: bij het maken van een afspraak, vertel u best aan zo veel mogelijk mensen die datum vanaf wanneer u een niet-roker bent.

Waaruit bestaat het Stoppen met roken programma?

1 hypnose sessie

Audio thuishypnose mp3 voor het versterken van de suggesties

Tips en tricks

Ondersteuning

Wat is de prijs van de Stoppen met roken programma?

De prijs voor het volledige programma inclusief ondersteuning bedraagt slechts € 195. Dit hebt u al na 1 maand uitgespaard!

Wat is het hypno-maagband programma?

De hypno-maagband is een innovatief programma die veelvuldig al zijn diensten bewezen heeft, waarmee je op een gezonde en verantwoorde manier overtollige kilo’s kunt afvallen* door middel van hypnose om je sneller een voldaan gevoel te geven door veel kleinere hoeveelheden te eten.

Meer informatie hierover vind je hier.

In deze video leg ik het volledig programma uit.

Wat is de hypno Stay Young programma?

De hypno Stay Young programma is een programma die bestaat uit een sessie hypnotherapie waarin je lichamelijk hélemaal ontspannen bent en waarin de aandacht zal overgaan naar het ontspannen en het opnieuw trainen van de vijf belangrijkste gezichtsspiergroepen. Door deze spieren te relaxen zal de buitenste huidlaag weer een kans krijgen om weer glad te worden en te genezen. Na verloop van tijd zullen rimpels simpelweg verdwijnen* ... gladder worden.

De dagelijkse thuishypnose audio mp3 zal de suggesties nog versterken en maken dat de huid nog sneller glad wordt en de rimpels nog sneller verdwijnen.

Dankzij de hypno Stay Young programma behoudt u een stralende, jeugdige en vooral gezonde huid zonder al de nadelen van gewone botox.

Tip: de audio wordt doorgestuurd via Whats app of TransferXL. Indien u dit programma niet heeft, mag u gerust een USB-stick meebrengen voor het opladen van het audio bestand.

Waaruit bestaat het hypno Stay Young programma?

1 hypnosesessie

Audio thuishypnose voor het versterken van de suggesties

Wat is de prijs van de hypno Stay Young programma?

Een gewone botox behandeling bedraagt 300 euro of meer en moet vaak regelmatig herhaald worden om het resultaat te behouden.

De hypno Stay Young programma bedraagt 175 euro en doordat u een audio thuishypnose mee krijgt kan u zelf zo vaak de behandeling herhalen als u maar wenst.

* resultaten kunnen per persoon verschillen

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wenst te maken mag u altijd contact opnemen met Melanie 0493/02.04.83.