Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mij

Welkom bij Foot-Care Melanie & Mind

Ik hoop dat u vindt wat u zoekt. Foot-Care Melanie & Mind is er op gericht u zo goed mogelijk te helpen en u een zo aangenaam mogelijke ervaring mee te brengen.

Ik ben Mélanie Eloy, 38 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd met Frederick en moeder van 2 prachtige zonen Arthur die 14 jaar is en Quinten die 11 jaar is. 

Rust vind ik bij mijn gezin die nu sinds kort aangevuld is met mijn lieve schoonmoeder Yolande die bij ons inwoont, maar ook in mijn praktijk.

Naast de praktijk die ik in bijberoep uitoefen, geef ik ook les handreflexologie aan thuiscursus .nl en centrum voor afstandsonderwijs en ben ik voltijds tewerkgesteld als administratief medewerker.

Mijn hobby’s zijn koken, wandelen, lezen, reizen en van het leven genieten.

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik altijd mensen willen helpen. In mijn schooljaar in Amerika als uitwisselingsstudente heb ik dan ook de vakken psychologie en sociologie gevolgd als persoonlijke interesse, en heb ik me daarom door de jaren heen toegespitst op het therapeutische karakter.

Na mijn administratieve opleiding ben ik meer dan tien jaar geleden de avondopleiding gaan volgen tot gespecialiseerde voetverzorger (medische pedicure), daarbij heb ik toen ook een bijkomende opleiding gespecialiseerde voetreflexoloog gevolgd en mijn diploma bepaald als massagetherapeut. Heel kort daarna heb ik de specialisatie tenen lezen gevolgd doordat je hiermee het karakter en persoonlijkheid kan afleiden van de stand van de tenen/nagels. Ik heb nadien een aantal jaren mijn ervaring doorgegeven als docente in avondonderwijs aan de Schoonheidsschool.

‘Toevallig’ kwam hypnose steeds weer op mijn pad, 'toeval' bestaat niet, dus ben ik hierin meer onderzoek gaan doen. Dit bleek de sleutel te zijn om mezelf en mijn cliënten volledig te kunnen helpen.

Ik heb toen verschillende opleidingen gevolgd om mij als gecertificeerde hypnosetherapeut te mogen vestigen, zoals Advanced hypnose, hypnotische regressietherapie, virtuele maagband pro, Sheila Granger virtual gastric band training, The Swan, gespecialiseerde Stoppen met roken programma, masterclass pijnreductie, Dave Elman methode, Jeffrey Steven's protocol, Conversationele hypnose, mentalisme, NLP, Quantum hypnose, Hypno- Intermittent fasting expert… .

Ik volg nog steeds heel regelmatig workshops en opleidingen om nog meer tools te kunnen hebben om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.


Ik ben mezelf door de jaren heen tegen gekomen en ben al mijn kennis bij mezelf gaan toepassen waardoor ik heel belangrijke veranderingen en beslissingen genomen heb zoals het leren luisteren naar je lichaam en wat het jou verteld en daar snel op inspelen.


Wil je ook leren luisteren naar wat uw lichaam je verteld, en van je problemen verlost zijn, leg dan uw lichaam én uw geest in mijn vakkundige handen en maak snel een afspraak.

Ik hoop snel kennis met je te maken.

Melanie


Thuispraktijk

Alberic Florizoonelaan 7 in Adinkerke (De Panne, dichtbij het Station en Plopsaland)


+32493/02.04.83

Online sessies mogelijk


e-mail: [email protected]

Comm. V. Melanie Vrijgesteld van BTW: BE0632.778.510 

Bankrekening: BE63 7360 1730 8908 BIC: KREDBEBB

0