Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Stoppen met roken

Gefeliciteerd met je beslissing om niet-roker te worden! Deze beslissing is de eerste stap op weg naar een verandering in je leven want stoppen met roken is het terug krijgen van je vrijheid!

Je kan gelukkig van het roken afraken zonder wilskracht met de hulp van hypnose en het Hypno Stoppen met Roken programma, zolang je maar sterk genoeg gemotiveerd bent.

Een manier om moeiteloos met roken te stoppen. In 1 sessie ben je voor de rest van je leven een blije niet-roker. Maar er zijn meerdere redenen waarom je zou kunnen kiezen voor de Hypno stoppen met roken methode.

De methode werkt namelijk:

· Zonder stress

· Zonder gewichtstoename

· Zonder ontwenningsverschijnselen

En last but not least

Je hebt nooit meer de behoefte om te roken

Hoe vaak heb je het al geprobeerd? Je kiest bewust om te stoppen met roken, en weg is die sigaret! En toch, na één dag, drie dagen, een week of zelfs enkele maanden, verlies je de strijd tegen de nicotine. Er gebeurt iets, waardoor je onbewust wordt aangetrokken wordt naar de sigaret, het is sterker dan jezelf. Je begint weer te roken terwijl je eigenlijk écht wilde stoppen. Wat nu?

Begin vandaag nog met de Hypno stoppen met roken programma.

Want deze methode zal jou moeiteloos veranderen in een gelukkige niet-roker. Je stopt met roken, voorgoed!!

Met het Hypno Stoppen met Roken programma van Foot-Care Melanie & Mind wordt stoppen met roken leuk en veel gemakkelijker doordat wij met hypnose uw bewustzijn en uw onderbewustzijn op dezelfde golflengte gaan zetten. Uw onderbewustzijn zal zelf ook willen stoppen met roken zonder je ontwenningsverschijnselen, slecht humeur, gewichtstoename of wat dan ook te geven. Uw onderbewustzijn en uw bewustzijn zullen na de sessie een échte niet-roker zijn vanaf dat moment!

Als jij er écht klaar voor bent, dan help ik je om er vanaf te geraken.

De slaagkans is 90%, gemeten op één jaar. Dat is 15x zo veel kans als bij stoppen "op karakter" waar enkel 2% hiervan slaagt. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Hoe snel heb je die investering er alweer uit? Je hoeft ook maar één keer te komen: dat is bijna altijd het geval*.

Zoals je wellicht weet kan je met het bedrag die je aan sigaretten besteed een hele mooie reis boeken zonder te spreken over de voordelen die je hebt als je stopt met roken. Die ene sessie die je dan nodig hebt om definitief te stoppen met roken vervaagt dan in het niets en is de investering in jezelf dan eigenlijk wel goedkoop.

Voordelen stoppen met roken

Positieve effecten op korte termijn

- Na 20 minuten: de bloeddruk en de polsslag bereiken hun normale niveau en snelheid.

- Na 8 uur: de nicotine- en koolmonoxide gehaltes in het bloed verminderen met de helft. Het zuurstof gehalte in het bloed wordt weer normaal.

- Na 24 uur: het koolmonoxide wordt uit het lichaam verwijderd. De longen verwijderen het slijm en de andere resten van het roken.

- Na 48 uur: er is geen nicotine meer in het lichaam. De smaak- en reukzin verbeteren aanzienlijk.

- Na 72 uur: Je ademt vrijer en je bent minder snel buiten adem.

- Na 2 tot 12 weken: Je bloedsomloop in het algemeen verbetert.

- Na 8 weken: De slaagkansen bij het ondergaan van een willekeurige operatie zijn weer gelijk aan die van een niet-roker.

- Na 3-9 maanden: Het hoesten, de piepende ademhaling en de ademhalingsproblemen verbeteren omdat de longen 5 tot 15% beter werken

- Na 1 jaar: het risico op een hartaanval is de helft lager

- Na 2 jaar: Je risico op een hartinfarct is nu even groot als voor iemand die niet rookt.

- Na 5 jaar: Je risico op een beroerte is met de helft gedaald. Ook het risico op kanker in je mond, slokdarm en blaas is met de helft verminderd.

- Na 10 jaar: het risico op longkanker is de helft lager

- Na 15 jaar: het risico op een hartaanval is even groot als dat van een niet-roker.

Hoe verloopt het programma?

Wanneer je gemotiveerd bent om definitief te stoppen met roken, neem je een afspraak met Melanie. Zij zal je een intakeformulier doormailen of je kan deze hier alvast invullen en terugsturen. Daarin wordt nagegaan hoe de gewoonte de gewoonte is ontstaan, wat uw motivatie is om te stoppen met roken, wat er u stoort , wat de voordelen zijn om te stoppen , … 

Tijdens de afspraak wordt het intakeformulier overlopen en wordt het programma uitgelegd.Tijdens dit gesprek wordt ook het saldo bedrag afgerekend.

Het programma bestaat uit één hypnose sessie in de praktijk en duurt ongeveer anderhalf uur.

Stoppen met roken sessie:

Terwijl je je ogen sluit en luistert naar ontspannende muziek op de achtergrond en naar de stem van Melanie, maakt ze contact met je onderbewustzijn en installeert ze via diverse hypnose technieken en NLP technieken de suggesties om van jou een niet-roker te maken.

Het enige wat jij hoeft te doen is je ogen te sluiten en luisteren naar haar stem en haar instructies op te volgen.

Na de sessie krijg je de audio thuishypnose toegestuurd (via whats app of via e-mail) die je nadien dagelijks dient te beluisteren de eerste maand. De duurtijd is ongeveer 15 minuten. Ze zijn bedoeld om u te helpen de suggesties te versterken.

Nadien ga je gewoon naar huis en ben je perfect in staat om alle activiteiten uit te voeren die je gepland had zoals vb. auto rijden.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • De nodige motivatie
  • Het is erg handig als je een goeie verbeelding hebt! Hoe “echter” je het ervaart, hoe succesvoller dit programma voor jou is.
  • Bereid zijn om iedere dag ongeveer 15 minuten tijd vrij te maken tijdens de eerste maand om naar de mp3 te luisteren om jezelf te blijven motiveren. 

Wanneer is dit programma NIET voor jou geschikt?
Ik werk alleen met mensen die het programma volledig aangaan. Deelnemers die gemotiveerd zijn en het echt willen en die mij vertrouwen. Ik zet me meer dan 200 % in om jou te ondersteunen en je te helpen jouw doelen te bereiken, dat verwacht ik van jou ook. Je krijgt ondersteuning en dat klein duwtje in de rug, echter jij zorgt voor het resultaat. Als je geen actieve bijdrage wilt leveren, dan is dit programma niet voor jou geschikt. Jouw actieve deelname is noodzakelijk voor blijvende resultaten. 

Je
kan ook kiezen om het programma online te volgen. Meer info vind je hier.

Hoe bereid ik me voor op de sessie?

Om een goede start te hebben zal je deze regels in acht nemen voordat je naar uw afspraak komt.

1. Start met het weggooien van sigaretten, sigaren, tabak, asbakken, aanstekers en lucifers.

2. Vertel aan zoveel mogelijk mensen de datum van uw afspraak, want dit wordt ook de datum waarop je een niet-roker zal zijn.

3. Was uw auto en al uw kleren om geen tabaksrook te ruiken die in de vezels zitten.

4. Start met een vitamine kuur van Vitamine-C

5. Vermijd alcoholhoudende dranken en koffie gedurende minstens 3 weken. Ze wekken de behoefte op om te roken en veranderen de ontwenningsverschijnselen.

Hoeveel bedraagt het programma stoppen met roken?

Het stoppen met roken programma is onze basis formule en bestaat uit:

1 hypnosesessie

Audio hypnose bestand voor het versterken van de suggesties

Prijs: 195 euro

*Jammer genoeg biedt geen enkele therapie garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele therapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. Voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch zijn.

Ik kan u enkel garanderen dat ik steeds mijn uiterste best doe om u zo goed mogelijk te helpen met de beste technieken die er bestaan. Daarom dat ik steeds bijkomende opleidingen volg zoals Advanced hypnose, hypnotische regressietherapie, virtuele maagband pro, Gespecialiseerde Stoppen met roken programma, masterclass pijnreductie, Dave Elman methode, Jeffrey Steven's protocol, Conversationele hypnose, mentalisme, NLP, Quantum hypnose, enz .