Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tenen lezen

Wat is tenen lezen?

Tenenlezen is een kennissysteem dat het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren.

Waar is het op gebaseerd?

Tenenlezen gaat uit van het holistische principe. Lichaam en geest vormen een onlosmakelijk geheel en dus kun je in een deel (de tenen) het geheel (de persoon) weerspiegeld zien. Dit principe vindt men o.a bij voetreflexologie, handreflexologie, ooraccupunctuur en gelaatsdiagnostiek.

De Nederlanders Imre en Margriet Somogyi hebben vanaf de jaren 70 onderzocht wat tenen weerspiegelen. Uiteindelijk hebben zij hun bevindingen in boekvorm uitgebracht.

Voor wie?

Tenenlezen is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die van tijd tot tijd even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Kortom: voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven.

- Jezelf leren kennen

Tenenlezen is een geschikte methode om zelfkennis op te doen. Het biedt je inzicht waar voor jou kansen liggen en eventuele valkuilen. Zo kan het je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Tenenlezen helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.

- Relaties

Tenenlezen biedt handvatten voor het versterken van relaties. Inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

- Hulp bij opvoeding

Tenenlezen is een welkome hulp bij opvoeding. Wanneer opvoeders inzicht krijgen in hun kind kunnen zij bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling. Ook bij baby's kunnen de teentjes gelezen worden zodat de ouders tevoren weten met welke karaktereigenschappen van hun kindje zij rekening kunnen houden bij de opvoeding.

- Beroep/opleiding

Tenenlezen geeft jou informatie die van grote waarde kan zijn voor keuzes die je maakt op het gebied van opleiding of beroep.

- Hulpverlening

Tenenlezen biedt hulpverleners handvatten om zorg op maat te leveren aan de mensen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een persoonlijk consult kan ik als tenenlezer jou aan de hand van vorm en stand van jouw tenen vertellen hoe je karakter in elkaar steekt, waar je mogelheden en je moeilijkheden zitten.

Hoe lang duurt het?

Een consult duurt ongeveer een 45-60 minuten.

Hoeveel kost het?

Een consult kost 60 euro.

Foot-Care Melanie & Mind, Alberic Florizoonelaan 7, 8660 Adinkerke (De Panne)

0493/02.04.83

e-mail: [email protected]

website: www.foot-care-melanie.com

Comm. V. Melanie vrijgesteld van BTW: BE0632.778.510 Bankrekening: BE63 7360 1730 8908 BIC: KREDBEBB

0