Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terugbetaling mutualiteiten:

Terugbetalingstarieven (* onder voorbehoud van wijziging aangebracht door de mutualiteit zelf)

Onafhankelijk Ziekenfonds:

Als OZ-klant in orde met de bijdragen aanvullende diensten, kan je tegemoetkomingen voor voetverzorging krijgen.

Jong en oud hebben bij OZ501 een voetje voor. Zij betalen € 2,50 per sessie terug voor voetverzorging bij een pedicure. Tot 8 beurten per jaar. U dient een betalingsbewijs (met vermelding van het btw-nummer van de pedicure) in te dienen.

http://www.oz.be/gezondheid/voordelen/voetverzorging

Terugbetaling massage en/of infraroodtherapie:

Vanaf 1 januari 2014 voorziet het Onafhankelijk Ziekenfonds /OZ501 een terugbetaling voor wellness. U geniet van een tegemoetkoming tot € 25 per persoon per kalenderjaar voor o.a. massages en infraroodcabines.

http://www.oz.be/vitaliteit/voordelen/wellness

Socialistische mutualiteit:

Wie op medisch voorschrift voetverzorging nodig heeft, kan rekenen op een tegemoetkoming van € 6,00 per beurt voor maximum 2 beurten per jaar.

http://www.bondmoyson.be/wvl/voordelen-advies/ledenvoordelen/ziekte-behandeling/terugbetaling-medische-behandeling/Pages/Pedicure.aspx

Vlaams Neutraal Ziekenfonds:

Voor 65-plussers wordt er een tegemoetkoming voorzien voor pedicure behandelingen.

De tegemoetkoming bedraagt 5 euro per behandeling met een maximum van 25 euro per kalenderjaar en per persoon.

Leden jonger dan 65 jaar kunnen van een tussenkomst genieten wanneer er een medische noodzaak is: bv. gevoelsstoornissen in de onderste ledematen, orthopedische of reumatologische aandoeningen. Deze aandoeningen dienen door een medisch attest (achterzijde formulier ‘Voetverzorging’/voor 65-plussers hoeft dit niet ingevuld te worden!) gestaafd te worden.

http://www.nzvl.be/sites/default/files/VOETVERZORGING%20-%20TUSSENKOMST_0.pdf

Christelijke mutualiteit:

Bent u 65-plusser? Dan ontvangt u de tegemoetkoming van 4 keer 5 euro per jaar ook als de pedicure aan huis komt of bij behandeling in de praktijkruimte van de pedicure. De behandeling moet wel gebeuren door een door het CM-ziekenfonds erkende pedicure!

http://www.cm.be/diensten-en-voordelen/gezondheid-en-preventie/andere-diensten/oostende/voetverzorging.jsp

Partena (+ vroegere Euromut):

Wist u dat Partena een terugbetaling voor reflexologie voorziet? U geniet van een tegemoetkoming tot € 60 per persoon per kalenderjaar. U krijgt 10 euro per sessie terugbetaald met een maximum van 60 euro per kalenderjaar. Denkt u in aanmerking te komen voor een terugbetaling? Laat het ons gerust weten zodat wij de nodige documenten kunnen invullen en meegeven.

Pedicure Voordeel Voorwaarden Hoe aanvragen?

  • Vraag een medisch voorschrift aan je arts.
  • Bezorg het formulier aan de mutualiteit, samen met het medisch voorschrift en voorzien van een witte kleefzegel.

De Liberale Mutualiteit voorziet voor de leden van meer dan 65 jaar een tussenkomst van 2,50 euro per pedicurebehandeling. Per kalenderjaar wordt voor maximum 6 zittingen tussengekomen (niet cumuleerbaar met tussenkomst pedicure voor diabetespatiënten).

Diabetespatiënten krijgen ook, ongeacht hun leeftijd, een tussenkomst van 2,50 euro per pedicurebehandeling, en dit maximaal 12 maal per kalenderjaar. Deze patiënten bewijzen de diabetes aan de hand van een éénmalig medisch attest of diabetespas.

http://www.liberalemutualiteit.be/404/advantages/advantages-info/-/ml/10182/FaP5/65647

Een tegemoetkoming tot € 10 per maand wordt toegekend met een maximum van € 50 op jaarbasis.

- Indienen van een ontvangstbewijs, afgeleverd door een erkende pedicure en vergezeld voor de personen jonger dan 70 jaar van een rechtvaardigend medisch getuigschrift.

Kas der Geneeskundige verzorging van de NMBS

À partir de 65 ans, vous recevez 5 € par séance, avec un maximum de 4 séances par an.

http://www.mutsoc.be/Mutsoc/MesAvantages/Assurance-complementaire/SoinsEtPrevention/pedicurie.htm

Le service complémentaire octroie une intervention de 2,50 € par séance (six séances par an)Démarche: Reçu officiel de la pédicure comportant la(les) dates(s) de prestation(s)

058/23.65.41 of 0493/02.04.83

website: www.foot-care-melanie.com

0